Monas | Data: Pirm, 14.01.2013, 16:24 | Pranešimas # 1 |
Narys
Grupė: Nariai
Pranešimų: 69
|
1.Peilis sviestui.2.Pyragaičių lėkštė-duonai ir sviestui.3.Šaukštas (pirmam patiekalui).4.Šakutė jūros gėrybėms (šaltai užkandai).5.Peilis jūrų gėrybėms (užkandai).6.Šakutė mėsai ir salotoms (pagrindiniam patiekalui).7.Stalo peilis.8.Dekoratyvinė lėkštė.9.Lėkštė sriubai.10.Desertinis šaukštas.11.Desertinė šakutė.12.Stiklinė vandeniui.13.Taurė šampanui.14.Taurė raudonam vynui.15.Taurė baltam vynui.
|
|
| |
Dzein | Data: Antr, 15.01.2013, 10:29 | Pranešimas # 2 |
Narys
Grupė: Administratoriai
Pranešimų: 180
| Ot žinai,čia dar per maža įrankių,viename restorane visai pasiklydau...visas mokslas tie stalo įrankiai.Skiriu tik vyno,šampano,konjako taures ir trijų rūšių šakutes.
|
|
| |
Dalmara | Data: Antr, 15.01.2013, 12:42 | Pranešimas # 3 |
Narys
Grupė: Nariai
Pranešimų: 22
|
|
|
| |