Nupjoviau dalį maišo ir atsitempiau į kambarį.Auga tai labai greitai ...vakar nupjausčiau,o šiandien vėl pilna.Skanūs,lenkiškai vadinasi bočniaki,ypač geri marinavimui.
Tina ,pirkau Lenkijoje už 25 zlotus,paskui perpjoviau maišą į 3 dalis ir vieną parsivežiau į Vilnių,taip kad padalinus į 3 dalis,išeina po 8 Lt .O tie grybai nuolat auga.,bet galvoju,kai išsinaudos,tai tą maišo turinį paskleisiu sode kokiam kampelyje ir gal ten pradės augti,tik maišo pliusas tas,kad grybų turi visus metus,o sode bus tik tada ,kai šilta.
Tiesa,reikėtų pasidomėti grybienos dauginimu,kažkur mačiau straipsnį.Pvz kai nori savo sode išsiauginti grybų,perki grybienos dėžutę,paskui ją paskleidi po durpes arba šiaudus ir užsiveisi.Bet nežinau jų laikymo ir auginimo sąlygų,gal rūsyje tiktų?šviesos juk jiems nereikia,o be to galima LED pajungti.Apie LED buvo kitame mano dienoraštyje.